7. Culture Shock Festival

Sedmo čudo!

Zbunjuju vas nagle promjene vremena, cijena goriva, urednika Dnevnika? Zastrašuju vas padajući meteoriti, masovne grobnice, premijerkino smijanje? Dosta vam je zahtjeva EU, lažnih branitelja, Žujinih zakona? Zastanite na tren, duboko udahnite te usredotočite misli i planove za naredna dva mjeseca, jer počinje 7. međunarodni Culture Shock Festival!

Ovaj jedinstveni hibrid obrazovanja, suvremene umjetnosti, glazbene, likovne i druge kulture te društvenih događanja ponovo u Križevce dovodi kvalitetne i aktualne izvođače, predavače i izlagače iz Hrvatske i regije. Pedeset događaja u šezdesetak dana dovest će u ovaj gradić podno Kalnika na desetine sudionika i na stotine posjetitelja, kako bi uživali – ne u jednom mjesecu kulturnog šokiranja, već u dva, recesiji unatoč!

Culture Shock Festival 2011 opener izradio DvasaDva, na servisu Vimeo.

Nijedan festival u regiji nije ovako profiliran, najsličniji mu je bio EXIT festival u svojim počecima ranih dvijetisućitih. Što se točno nudi na ovogodišnjem križevačkom Kulturšoku, koji ponosno organiziraju udruge P.O.I.N.T. i K.V.A.R.K., saznajte surfajući ovim djelićem Weba. Festivalski program je organiziran u osam kategorija, po našem “8-it-all” modelu, koji se trudi u potpunosti zadovoljiti apetite naših posjetitelja! Dobrodošli na Culture Shock, vidimo se u Križevcima!